Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 45, 2019

November 19, 2019

Шановні колеги!
Бюджетні установи, на балансі яких перебувають основні засоби, час від часу проводять роботи, спрямовані на відновлення та підтримання їх у робочому стані. У цьому випуску журналу «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» № 45 ми розглянемо, як документально оформити передавання об’єктів основних засобів на ремонт та введення їх в експлуатацію після ремонту.
Також розберемося в ситуації, коли сталася заміна замовника після підписання договору генерального підряду в разі, якщо одне комунальне підприємство стало правонаступником попереднього, що уклало договори підряду на реконструкцію. З’ясуємо, чи можна внести зміни до укладених за результатами торгів договорів, замінивши сторону договору. Чи є необхідність комунальному підприємству як новому замовнику проводити нові процедури закупівлі робіт із реконструкції на об’єктах, якщо вартість цих робіт перевищує межі, установлені нормами законодавства?
Водночас ми поговоримо про добровільне медичне страхування найманих працівників. Розглянемо ситуацію, коли організація уклала зі страховою компанією договір про таке страхування своїх працівників, та надамо відповідь на запитання: чи є медичне страхування працівника його доходом як додаткове благо та чи треба відображати такі суми у формі № 1ДФ.
Ми продовжуємо цикл публікацій, присвячених нововведенням щодо функціонування держорганів, проходження держслужби тощо. З’ясуємо, що слід зробити кадровим службам держорганів, щоб посадові інструкції держслужбовців відповідали вимогам законодавства.
Також зупинимося на питаннях припинення держслужби, що може здійснюватись як за ініціативою суб‘єкта призначення, так і за ініціативою держслужбовця або за згодою сторін.
Також на сторінках нашого випуску ви знайдете відповідь на запитання: як визначити норму годин роботи вчителя-логопеда в логопедичному пункті при закладах загальної середньої освіти та дошкільної освіти та розмір його заробітної плати.
І як завжди ми розглядаємо практичну ситуацію щодо проведення закупівель. Ви дізнаєтесь:
• Чи треба проводити торги для закупівлі послуг з оренди?
• Чи слід відображати видатки на оренду приміщення в річному плані або додатку до нього?

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

  Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на IV квартал 2019 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!