Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 32, 2020

July 29, 2020

Стратити не можна помилувати!
Життя іноді підкидає нам задачки, правильного розв’язання для яких не існує. Але є шлях, який треба пройти, почуття, які доведеться пережити, та обов’язки, які мають бути виконані. Саме таким обов’язком є матеріальне забезпечення дітей батьками, що розлучилися. Діти за законодавством мають право на отримання аліментів. І завдання бухгалтера – правильно їх утримати та перерахувати. У цьому спецвипуску («БАЛАНС-БЮДЖЕТ» № 32) розглянемо порядок утримання та наслідки неперерахування аліментів для роботодавця.
Питання скорочення кадрів в бюджетних установах постає досить часто. Там то «роздувають» штат, то скорочують. І це є перманентним процесом, до якого всі вже звикли. Хоча звільнення працівників завжди є болісним, незалежно від причин та наслідків. Але важливо розуміти, яка структура установи дійсно є ефективною, скільки має бути відділів, секторів, департаментів, як оптимізувати штат, щоб не постраждав робочий процес. Поради з цих питань, а також поетапний опис процедури скорочення штату, приклад розрахунку суми вихідної допомоги, перелік категорій працівників, яких не можна звільняти ні в якому разі, ви знайдете на сторінках сьогоднішнього номера.
Тема встановлення доплат до заробітку особам різних категорій, задіяним у виконанні заходів із ліквідації коронавірусної хвороби, залишається актуальною для наших передплатників. Тож пропонуємо до вашої уваги консультацію про доплати деяким медпрацівникам системи кримінально-виконавчої служби та про порядок використання коштів, виділених Мін’юсту для запобігання поширенню COVID-19.
Ще зовсім недавно, до початку пандемії, проходження медогляду було обов’язковим. Проте на сьогодні тимчасово дещо змінилося. Хто ж із працівників обов’язково має проходити попередні та періодичні медогляди; як організувати їх проведення; як оформити необхідну документацію; хто фінансує проходження медоглядів працівниками бюджетних установ, – дізнаєтеся з матеріалів цього спецвипуску.
Дякуємо вам за те, що передплатили «БАЛАНС-БЮДЖЕТ». Ми ділитимемося з вами своїми експертними думками, приділятимемо увагу не лише ключовим змінам до законодавства, а й дрібним, але часом дуже впливовим, змінам. Адже як кома може змінити суть речення, так і маленька помилка може призвести до важких наслідків, штрафів і навіть звільнень. Але разом ми впораємося!

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на II півряччя 2020 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 334-62-70, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!