Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 30, 2020

July 16, 2020

Що посієш, те й пожнеш, а як запряжешся, так і поїдеш
Цього літа погода знову піднесла неприємні сюрпризи. Унаслідок сильних злив та буревіїв пошкоджено зелені насадження, майно бюджетних установ. Тож у рубриці «Бухгалтерський облік» «БАЛАНС-БЮДЖЕТУ» № 30 розберемося, як відобразити в обліку операції з пошкодженим майном та як списати зелені насадження, змиті стихією.
Під час ліквідації основних засобів утворюється брухт. Розглянемо, як правильно його оприбуткувати, реалізувати, як оформити та якими бухгалтерськими проведеннями відобразити в обліку ці операції.
Сучасний бухгалтер має бути обізнаним не лише в облікових та фінансових питаннях, але й у юридичних. Продовжуючи розвивати вашу юридичну грамотність, у рубриці «Юридичні питання» ми розповімо про застосування договорів приєднання в господарській діяльності бюджетних установ. Адже лінійка прикладів таких договорів досить велика. Розберемо їх правову природу, зміни умов та особливості окремих видів приєднання.
Студенти закладів вищої освіти мають право проходити стажування за професією, яку вони здобувають, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форми власності, виду економічної діяльності та господарювання, на умовах, визначених договором про стажування, у вільний від навчання час. Це питання зараз, з настанням літніх канікул, є актуальним. Тож про особливості організації стажування та його документальне оформлення ітиметься в консультації цього випуску.
У рубриці «Ви запитували» роз’яснюється оподаткування грантових коштів, а також надано відповіді на запитання, що найчастіше надходять на нашу консультаційну лінію, стосовно оплати праці педагогів.
Наші експерти готові розібратися в будь-якій проблемі, що виникає у вашій професійній діяльності, допомогти якнайшвидше та ефективно розв’язати всі завдання. Тож користуйтеся цією можливістю й витрачайте свій час із користю для себе.
Не давайте собі сумувати у розпал літа, проявляйте допитливість та займайтеся тим, що до душі. Усе, чому ви навчаєтеся сьогодні, неодмінно стане вам у пригоді завтра. І не бійтеся труднощів, а ліпше працюйте над тим, щоб бути щасливими та задоволеними собою та своїм життям!

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на II півряччя 2020 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 334-62-70, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!