Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 13, 2020

March 25, 2020

Громадська свідомість і соціальна відповідальність
Сьогодні ми настільки пов’язані між собою культурою, економікою, торгівлею тощо, що розірвати ці зв’язки дуже важко. Але виникла світова необхідність обмежити цей тотальний зв’язок. Ми маємо виконувати прийняті урядом заходи, розуміючи, що вони не перебільшені. Від цього залежить здоров’я не лише наших рідних та близьких, але й усього населення країни.
У «БАЛАНС-БЮДЖЕТІ» № 13 ми роз’яснюємо запроваджені урядом обмеження, які вплинули на роботу підприємств в Україні. Зокрема, заборонено відвідування закладів освіти її здобувачами та проведення всіх масових заходів, в яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Крім того, значна кількість установ відправила у вимушену відпустку працівників, а дехто працює дистанційно. Розглянемо, як це має узгоджуватися з чинним законодавством.
Нині неможливо уявити собі будь-який виробничий процес на підприємстві чи в установі без використання ліцензійного комп’ютерного забезпечення. Про те, як правильно відобразити його в обліку, читайте на сторінках цього випуску.
Операції з постачання медичних послуг звільняються від обкладення ПДВ. Як комунальним некомерційним підприємствам оформлювати податкові накладні й відображати звільнені від обкладення ПДВ операції в податковій декларації із ПДВ та додатку 6 до неї, ви дізнаєтеся з консультації сьогоднішнього номера.
Коло обов’язків бухгалтера передбачає високу відповідальність за належне їх виконання. У цьому випуску розглянемо види такої відповідальності та наслідки неналежного виконання бухгалтером своїх посадових обов’язків.
Із жовтня 2018 року Заяву-розрахунок для надання допомоги за листками непрацездатності, по вагітності та пологах, на поховання, а також деяких виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів ФСС страхувальник (роботодавець) може подавати в електронному вигляді. І це актуально в умовах карантину. Ми розповімо, як налагодити обмін електронними документами з ФСС, які саме документи ви можете подати до ФСС в електронному вигляді без підтвердження на паперових носіях та як заповнити заяву-розрахунок для надання матеріального забезпечення, додатки до неї та відзвітувати про отримані кошти.
І традиційно в нашій рубриці «Ви запитували» ви знайдете відповіді на запитання, які надходять на нашу консультаційну лінію. І пам’ятайте, що ми отримуємо від життя все, у що віримо. Ми віримо в наш успіх, і ми його створюємо! Будьте з нами, будьте здорові – разом ми подолаємо всі проблеми!

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на 2020 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 334-62-70, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!