Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«БАЛАНС-БЮДЖЕТ» № 28, спецвипуск «Звітуємо за півріччя»

July 14, 2020

Спецвипуск містить матеріали, які допоможуть вчасно скласти бюджетну та фінансову звітність за перше півріччя, не пропустити строки та нагадають склад і форми подання. Розглянемо в наших консультаціях, як допомогти вам уникнути помилок при складанні звітності; як користуватися електронними сервісами та техпідтримкою програмного комплексу е-звітність.

Приклади визначення вартості ОЗ для амортизації

Перед складанням звітності необхідно правильно провести розрахунок амортизації основних засобів. Отже, продовжимо тему визначення первісної вартості ОЗ для проведення розрахунку амортизації на ОЗ, яку ми почали розглядати в попередніх випусках.

Чим ми допомагаємо? У консультації наведено приклади нарахування амортизації, розмір якої залежить від правильності визначення первісної вартості ОЗ, що формується залежно від способу їх отримання: купівля за кошти, створення власними силами, безоплатне отримання від благодійних організацій або внутрішнє переміщення в межах одного суб’єкта держсектору, обмін на інший об’єкт ОЗ.

Відповіді на запитання про держзакупівлі

У рубриці «Ви запитували» продовжуємо надавати короткі консультації на тему держзакупівель. Сьогодні читайте відповіді на запитання щодо укладання договору про закупівлю та про права замовника під час допорогових закупівель.

Що ми роз’яснюємо? ТОВ стало платником ПДВ, чи можна змінити вартість договору про закупівлю? Чи має право замовник запитувати додаткову інформацію щодо учасника, якого визнано переможцем допорогової закупівлі? Чи може замовник продовжити дію договору про закупівлю, укладеного до 19.04.20 р.?

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на II півряччя 2020 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 334-62-70, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!