Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 3, 2022

January 12, 2022

Шановні колеги!
Початок будь-якого календарного року – це завжди планова робота, визначення основних і додаткових напрямів діяльності установи, а також інші питання, що потребують відповідей у майбутньому. Однак плани планами, а завжди слід пам’ятати про трудовий розпорядок з огляду на річний графік. Що ж відбуватиметься з виробничим процесом у І кварталі цього року, дізнаємося разом.
У цьому випуску також проаналізуємо зарплатні зміни, які чекають на бюджетні установи в новому році. Одразу зауважимо, що не всі з них на сьогодні є чинними. Проте, якщо завчасно знати про передбачувані зміни, можна підготуватися до їх упровадження без зайвих стресів. З’ясуємо, яким категоріям бюджетників підвищать посадові оклади 2022 року. Також нагадаємо, як змінився розрахунок заробітку працівників держорганів після внесення змін-2021 і чи зміниться він 2022 року.
У період коронавірусного карантину діють певні правила, яких має дотримуватися роботодавець, щоб захистити від ризиків інфікування цією хворобою як персонал, так і оточення. З’ясуємо, що робити керівникові держоргану, якщо держслужбовець не пройшов обов’язкової процедури вакцинації, та як оформлюється відсторонення держслужбовця.
Розповімо, які саме умови та норми має знати роботодавець, залучаючи держслужбовців і посадовців місцевого самоврядування до викладацької (наукової, медичної, творчої) роботи за сумісництвом поряд із виконанням роботи за основним місцем, та чи не вбачається в цьому корупційної складової.  
У «БАЛАНС-БЮДЖЕТІ», 2022, № 2, с. 19 ми з’ясували, як скласти статзвітність і звіт із праці та визначити, які звіти слід подавати саме вашій установі. У цьому випуску йтиметься про заповнення статзвітів із капітальних інвестицій та реалізованих послуг. І хоча вони досить різні, їх поєднує граничний термін подання – не пізніше 25-го числа місяця, що настає за звітним кварталом, тобто до 25 січня 2022 року.
Напередодні зимового сесійного періоду актуальним є надання навчальних відпусток. Тож наведемо алгоритм документального їх оформлення, розглянемо їх тривалість, умови оплати й особливості надання.
Сьогодні кожного роботодавця хвилює питання, які саме категорії військовозобов’язаних жінок підлягають призову й де вони проходитимуть службу. Відповідь на нього знайдете на сторінках цього номера.

Із «БАЛАНС-БЮДЖЕТОМ» завжди є рішення!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на 2022 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 333-91-40, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті у разділі «Магазин».


Чому варто обрати «БАЛАНС-БЮДЖЕТ»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!