Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Агро» № 33-34, 2020

July 16, 2020

З нами завжди є рішення!
Останні місяці для аграріїв пройшли під знаком збереження та збільшення земельного банку. Адже земля – це основне знаряддя виробництва в сільському господарстві. Особливо гостро ця проблема встала перед сільгосппідприємствами у зв'язку з майбутнім відкриттям ринку землі. Редакція «БАЛАНС-АГРО» разом з експертною групою готує для вас спецвипуск (№ 36), який ви отримаєте 3 серпня. У ньому ви знайдете поради та практичні рішення щодо ефективної підготовки до відкриття ринку землі.
Сезонність сільгоспвиробництва обумовлює нерівномірність надходження коштів. А нестача обігових коштів заважає підприємству успішно вести господарську діяльність. Тому в період проведення польових робіт, до початку реалізації отриманої сільгосппродукції, актуальним для аграріїв є питання додаткових фінансових уливань. Часто на допомогу своєму підприємству приходять засновники або учасники, надаючи фінансову допомогу за рахунок власних коштів. Але крім плюсів такі вливання мають і мінуси – у платників податку на прибуток це призводить до збільшення податкового навантаження, а єдинники четвертої групи взагалі можуть втратити право на застосування спрощеної системи оподаткування. Про те, як уникнути або мінімізувати такі податкові ризики, розповість у цьому номері («БАЛАНС-АГРО» № 33-34) експерт журналу Валентина Верхогляд, податковий консультант, сертифікований бухгалтер-практик, САР.
Дорогі читачі, ми завжди з вами на зв'язку. Наша тісна співпраця полягає як у виявленні проблем, так і в їхньому вирішенні, що дає можливість отримати професійні відповіді, які мають велику практичну цінність. Щодня над вирішенням різних проблем працює експертна група «БАЛАНС-АГРО», до якої входять бухгалтери-практики, аудитори, податкові консультанти, юристи, адвокати, які мають величезний досвід роботи в сільському господарстві. Ми відповідаємо за свої рекомендації, якими ви, без усяких сумнівів, можете поділитися зі своїми колегами.

«БАЛАНС-АГРО» – нічого зайвого, тільки важливе!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-АГРО» на II півріччя 2020 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 333-91-40, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!