Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Читайте у «Баланс» № 3, 2022

January 13, 2022

Друзі, розпочалася кампанія з подання річної фінансової звітності. А, як відомо, чим більше додатний фінрезультат (прибуток) підприємства, тим більше податків доведеться заплатити. Ми підготували консультацію, у якій розглянули 14 законних способів, за допомогою яких можна зменшити фінрезультат, використовуючи чисто бухгалтерські правила.
Нагадуємо також, що не пізніше 1 лютого слід подати Звіт про виконання квоти із працевлаштування пільгових категорій громадян. У статті ми розглянули, які категорії громадян мають додаткові гарантії щодо сприяння в працевлаштуванні та як розрахувати вищевказану квоту. Також ми надали зразок заповнення звіту.
З 1 січня 2022 року діє нова пільга з ПДВ під час продажу тютюнової продукції, на яку встановлено максимальні роздрібні ціни. Однак на практиці в продавців такої продукції виникло запитання: чи потрібно нараховувати ПДВ під час продажу торішніх залишків сигарет? Тут усе залежить від порядку застосування максимальних роздрібних цін у минулому році. Як правильно обкладати (або не обкладати) ПДВ операції із продажу торішніх сигарет – читайте в консультації.
Можливо, ви припустилися помилки під час заповнення ПДВ-декларації, яка призвела до завищення суми від’ємного значення (ряд. 21 декларації), а це, у свою чергу, вплинуло на рядок 18 декларацій наступних звітних періодів? Ми розповімо, як виправити таку помилку, щоб не довелося платити ПДВ двічі!
Також у номері ми розглянули:
• що змінилося в режимі робочого часу водіїв;
• коли можна застосовувати РК замість РРО у випадку роздрібної торгівлі на території села;
• що змінилося в новій формі повідомлення про прийняття на роботу.

«БАЛАНС» – з нами завжди є розвиток!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС» на 2022 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 333-91-40, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті у разділі «Магазиин».


Переваги журналу «БАЛАНС»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!