Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зустрічайте видання «Баланс-Агро» у новому 2022 році!

January 13, 2022

Шановні колеги!
Я вітаю старих друзів, які є нашими відданими читачами вже протягом багатьох років, і нових, які тільки відкривають для себе наше видання. Хочу подякувати всім, хто на цей рік обрав нас своїм помічником та порадником.
Через постійні зміни в законодавстві та фіскальний тиск із боку контролюючих органів спокій бухгалтерам агропідприємств, на жаль, тільки сниться. Але ви можете бути впевнені, що наша редакція завжди прийде на допомогу і не залишить вас наодинці з проблемами. Ми також постійно розширюємо коло наших консультантів та експертів, які є найкращими спеціалістами в галузі обліку, оподаткування, права та земельних відносин в Україні. Вони готові поділитися з вами своїм досвідом та дати цінні поради.
Ми розуміємо, що зараз бухгалтер повинен не лише досконально знати порядок ведення бухгалтерського обліку та оподаткування, а й розбиратися у цивільно-правових, земельних питаннях та дозвільній системі (чого тільки вартує ліцензування зберігання пального!). Тому ми не стоїмо на місці й багато уваги приділяємо саме цим актуальним питанням.
Із цього року законодавці ввели для власників та користувачів землі таке поняття, як мінімальне податкове зобов’язання (МПЗ) за сільськогосподарські угіддя. Тож тепер їм доведеться сплачувати податки в розмірі не менше ніж МПЗ. Гадаємо, варто найближчим часом розрахувати МПЗ, і якщо воно виявиться більше від загальної суми сплачуваних підприємством податків, то, можливо, саме зараз час переглянути розміри зарплати, орендної плати та збільшити їх, щоб вирівняти податкове навантаження та МПЗ. До речі, у цьому номері ми пропонуємо вам ознайомитися з докладним описом принципу розрахунку та сплати МПЗ.
Пишіть нам, телефонуйте, давайте активно спілкуватися в наших групах у соціальних мережах. Адже ваші запитання – це стимул для нас, саме вони дозволяють нам робити видання таким, якого ви потребуєте.
Дякую, що ви з нами! Ми працюємо для зростання вашого професійного досвіду та процвітання!

Щиро ваша
Світлана СТАДНИК,
головний редактор журналу «БАЛАНС-АГРО»

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-АГРО» на 2022 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 333-91-40, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті у разділі «Магазин».


Чому варто обрати «БАЛАНС-АГРО»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!