Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Держреєстрація юросіб та ФОП із зони АТО з 19.11.14 р. по-новому

November 20, 2014

З 19.11.14 р. встановлено, що держреєстраторами юросіб та ФОП реєстраційних служб територіальних органів Міністерства юстиції в областях та м. Києві здійснюються:

- держреєстрація фізосіб, які мають намір стати підприємцями, місцем проживання яких є територія проведення АТО, за адресою тимчасового проживання без вимоги наявності реєстрації місця проживання за місцем проведення реєстраційних дій;

- проведення реєстраційних дій щодо зміни місцезнаходження юросіб та місця проживання ФОП, місцезнаходженням/місцем проживання яких є територія проведення АТО, та проведення інших реєстраційних дій щодо цих осіб.

Проведення реєстраційних дій, пов`язаних із зміною складу засновників (учасників) та керівника юрособи, місцезнаходженням якої є територія проведення АТО, у період її проведення забороняється.

Також встановлено, що до затвердження та введення в дію акта КМУ, яким визначено перелік населених пунктів, на території яких здійснювалася АТО, дія вищезгаданого поширюється на юросіб, фізосіб, які мають намір стати підприємцями, та ФОП, місцезнаходженням/місцем проживання яких є Донецька та Луганська області.

Крім цього, визнано таким, що втратив чинність, наказ Мін`юсту "Про проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, місцезнаходженням/місцем проживання яких є Донецька та Луганська області".

Наказ Мін’юсту від 05.11.14 р. № 1849/5 набув чинності з 19.11.14 р. (”Офіційний вісник України” від 18.11.14 р. № 90).

Новини за темою:

Юрособи Донбасу зможуть отримати електронні ключі за спрощеною процедурою

Затверджено перелік неконтрольованих населених пунктів Донбасу

Де зареєструвати РРО, КОРО, РК у Донецькій та Луганській областях?

Зупинено дію переліку населених пунктів, на території яких здійснювалась АТО

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!