Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Заміна свідоцтва про реєстрацію випуску емісійних ЦП

June 6, 2013

Затверджено порядок заміни свідоцтва (свідоцтв) про реєстрацію випуску (випусків) емісійних ЦП у зв`язку зі зміною найменування емітента та/або переведенням випуску ЦП у бездокументарну форму існування. 
Даний порядок застосовується у випадках зміни найменування емітента та/або переведення випуску ЦП у бездокументарну форму існування у разі, якщо вид/тип/різновид/найменування ЦП, вид опціонних сертифікатів - для випуску опціонних сертифікатів, серія ЦП - за наявності, номінальна вартість одного ЦП, кількість ЦП випуску залишаються незмінними. Порядок не поширюється на емітентів у разі їх припинення шляхом реорганізації. 
При цьому, у разі розміщення емітентом більше ніж одного випуску ЦП здійснюється заміна свідоцтва за кожним випуском. Для заміни свідоцтва (свідоцтв) емітент має подати до НКЦПФР документи не пізніше 60 календарних днів з дати державної реєстрації змін до установчих документів емітента, пов`язаних зі зміною його найменування, і не пізніше 30 календарних днів з дати прийняття рішення про переведення випуску ЦП у бездокументарну форму існування. 
Втратило чинність рішення ДКЦПФР від 30.08.11 р. № 1180, яке визначало порядок заміни таких свідоцтв у зв`язку зі зміною найменування емітента та/або зміною форми існування акцій.

Рішення НКЦПФР від 23.04.13 р. № 736 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 14.06.13 р. № 42).



Новини за темою:

Реєстр власників іменних ЦП: передача інформації і не тільки

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!