Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Закон про мораторій на перевірки до 31 грудня 2017 року

January 3, 2017

Набув чинності Закон України від 03.11.16 р. № 1728-VIII "Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".

Документ визначає підстави та випадки, коли здійснюється державний нагляд, а саме:
- за письмовою заявою суб'єкта господарювання до відповідного органу державного нагляду про проведення заходу державного контролю за його бажанням;
- за рішенням суду;
- у разі настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку, що було пов'язано з діяльністю суб'єкта господарювання.
Закон надає право суб'єктам господарювання не допускати посадових осіб органу державного нагляду для проведення заходів державного нагляду, якщо їм не пред'явлено відповідне погодження.
Дія Закону не поширюється на відносини, що виникають при проведенні заходів нагляду (контролю) органом державного регулювання діяльності в сферах енергетики і комунальних послуг, органом, що здійснює держрегулювання ринку цінних паперів, центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів і т. п.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Podpisan-Zakon-o-moratorii-na-proverki-do-31-dekabrya-2017-goda.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!