Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Захоплююче свято до Дня бухгалтера відбудеться в Києві. Реєстрація відкрита!

May 15, 2017

Уперше в Україні до Дня бухгалтера відбудеться  неймовірна, захоплююча подія – СВЯТКОВИЙ БУХГАЛТЕРСЬКИЙ КРУЇЗ!
Бухгалтери зі всієї України зберуться 14 липня в Києві, щоб разом відсвяткувати професійне свято  та відправитися в подорож по Дніпру на трипалубному круїзному судні «Роза Вікторія».

[p3692]

Ініціатором цього свята виступає громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», а організатором –  івент-агенція «UtekaBusinessEvent», які в минулому році провели грандіозне свято – Святкові бухгалтерські вечорниці в Українському домі в Києві, на якому зібралося 450 бухгалтерів зі всієї України.
Цього року програма свята буде ще яскравіша та не менш насичена.  До участі запрошено представників Міністерства фінансів України, представників компаній, які надають бухгалтерські послуги, та всіх, хто не байдужий до професії бухгалтера!
Учасників цієї події очікує урочиста частина на АртПРИЧАЛІ, де буде проходити фестиваль бухгалтерських послуг, церемонія вшанування бухгалтерів України, вітання з професійним святом від представників органів влади та законодавців думок, а далі святкова частина  на кораблі за участю українських зірок та відомих гуртів і шоу-балетів.

[p3694]

Святковий бухгалтерський круїз в першу чергу – це незабутнє, яскраве свято в колі друзів і колег. Це спілкування й обмін досвідом та корисними діловими контактами, а ще це заряд позитивних емоцій, які так потрібні кожному бухгалтеру протягом усього року.

Приходите, будет неймовірно здорово! Святкуємо День бухгалтера разом!

Детальна інформація та реєстрація на сайті: www.ube-ua.com/event2017
та за телефонами: +38 (067) 208-76-87; +38 (095) 093-24-08.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!