Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Набула чинності постанова про перевірки посередників у працевлаштуванні за кордоном

November 7, 2016

4 листопада набула чинності постанова Кабміну від 26.10.16 р. № 750 "Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності в сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю).
Для кожного суб'єкта господарювання в цій сфері визначено одна з трьох ступенів ризику: високий, середній або незначна (в залежності від терміну здійснення діяльності, кількості працевлаштованих за кордоном осіб, наявності обґрунтованих скарг на діяльність таких посередників, інших критеріїв).
Посередники з високим ступенем ризику перевірятимуть Мінсоцполітики не частіше ніж один раз на 2 роки, із середнім ступенем ризику - один раз на 3 роки, з незначним ступенем ризику - один раз в 5 років.
Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику:
- фактична чисельність осіб, працевлаштованих за кордоном;
- наявність обґрунтованих скарг, за результатами перевірки яких видано розпорядження про усунення порушень ліцензійних умов;
- кількість виявлених за результатами перевірки порушень;
- термін здійснення діяльності.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Vstupilo-v-silu-postanovlenie-o-proverkax-posrednikov-v-trudoustrojstve-za-rubezhom.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!