Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ВР проголосувала за створення німецько-української промислово-торговельної палати

March 17, 2016

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про заснування Німецько-Української промислово-торговельної палати" (законопроект № 0092).
Верховна Рада України ратифікувала Угоду між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про заснування Німецько-Української промислово-торговельної палати, вчинену 23 жовтня 2015 року в м. Берліні, що набирає чинності в день, в який Уряд України повідомляє Уряду Федеративної Республіки Німеччина про виконання всіх внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання чинності зазначеною Угодою.
Угода передбачає заснування двосторонньої Німецько-Української промислово-торговельної палати, метою діяльності якої є сприяння розвитку торговельно-економічних відносин між підприємствами та організаціями України та Федеративної Республіки Німеччина, а також захист інтересів бізнесу обох держав та сприяння економічному обміну в обох напрямках.
Угода спрямована на посилення двосторонніх торговельних відносин, формалізацію визнання України як важливого торгового партнера Німеччини та розвиток перспективних напрямів двостороннього співробітництва між Україною та Німеччиною. 

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/VR-progolosovala-za-sozdanie-nemecko-ukrainskogo-promyshlenno-torgovoj-palaty.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!