Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

До уваги суб’єктів господарювання

December 15, 2015

Наказом Мінекономрозвитку від 30.11.2015 № 1553 затверджено План комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2016 рік.

На сьогодні, перевірки суб’єктів господарювання протягом року проводяться в довільному порядку різними органами державного нагляду (контролю), що відволікає ресурси суб’єктів господарювання та здійснює додаткове навантаження на них.

З метою часткового зменшення точок дотику бізнесу та перевіряючих органів запровадженно скорочення протягом року кількості перевірок шляхом їх обєднання в комплексні заходи контролю.

Завдяки комплексним перевіркам, діяльність суб’єктів господарювання, які включені до планів різних органів державного нагляду (контролю) може перевірятися протягом одного року тільки один раз, тобто комплексно – одночасно.

В Плані комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2016 рік зазначені:

  • назва суб’єкта господарювання,
  • ідентифікаційний код або реєстраційний номер облікової картки платника податків фізичної особи – підприємця,
  • перелік органів державного нагляду (контролю), які мають перевірити цього суб’єкта господарювання та
  • дата початку проведення комплексного планового заходу.

Кожен перевіряючій орган, зазначений у комплексному плані, зобовязаний дотримуватись дати початку проведення перевірки, а також привести у відповідність дату зазначену у його плані заходів державного нагляду (контролю).

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Do-uvagi-sub%E2%80%99yektiv-gospodaryuvannya-12109

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!