Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Внесено зміни до Порядку надання статусу учасника бойових дій

September 14, 2016

Уряд прийняв постанову від 08.09.16 р. № 602 "Про внесення змін до Порядку надання статусу учасника бойових дій особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення".
Ухваленим документом встановлюються критерії надання статусу учасника бойових дій особам, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, з метою унеможливлення отримання статусу учасника бойових дій особами, які не брали участі в бойових діях.
Так, тепер статус учасника бойових дій надається особам у разі залучення їх до проведення антитерористичної операції на строк не менше ніж 30 календарних днів, у тому числі за сукупністю днів перебування в районах її проведення.
Зазначений строк не застосовується до осіб, які брали участь у виконанні бойових (службових) завдань в умовах безпосереднього зіткнення та вогневого контакту з противником, у проведенні розвідувальних заходів, а також у разі отримання особами поранення, контузії, каліцтва, що унеможливило подальше виконання ними відповідних завдань.
Також ухваленим документом уточнено перелік документів, які є підставою для надання особам статусу учасника бойових дій.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Vneseny-izmeneniya-v-Poryadok-predostavleniya-statusa-uchastnika-boevyx-dejstvij

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!