Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Верховна Рада вдосконалила порядок розрахунків за енергоносії

April 25, 2014

З 26.04.14 р. набуває чинності Закон України „Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення розрахунків за енергоносії”.
Законом передбачено:
- надати право Нацкомпослуг встановлювати тарифи на теплову енергію з урахуванням послуг з опалення, що виключить процедуру двоетапного затвердження тарифів для споживачів;
- запровадити зарахування коштів, що вносяться за теплову енергію (для виробництва якої використовується природний газ, що постачається гарантованим постачальником), на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних та теплогенеруючих організацій для проведення розрахунків за використаний природний газ.
Крім цього, встановлено, що договір на надання послуг з централізованого опалення, послуг з централізованого постачання холодної води, послуг з централізованого постачання гарячої води, послуг з водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) у багатоквартирному будинку укладається між власником квартири, орендарем чи квартиронаймачем та виконавцями цих послуг.
Також в законі визначено порядок розрахунків за теплову енергію, для виробництва якої використовується природний газ, що постачається гарантованим постачальником.

Закон України від 10.04.14 р. № 1198 набуде чинності з 26.04.14 р. („Голос України” від 25.04.14 р. № 81).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!