Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Верховна Рада України прийняла за основу проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки сільськогосподарських товаровиробників

March 19, 2015

Законопроектом пропонується з 1 січня 2015 року відновити дію спеціального режиму оподаткування податком на додану вартість для переробних підприємств по операціям з постачання ними власної виробленої продукції (молока, молочної сировини, молочних продуктів, м`яса, м`ясопродуктів, іншої продукції переробки тварин (шкур, субпродуктів, м`ясо-кісткового борошна), виготовленої із поставлених молока, або м`яса в живій вазі сільськогосподарськими підприємствами. Спеціальний режим оподаткування податком на додану вартість для переробних підприємств діяв з 1998 року.

Проектом також пропонується у 2015 році змінити механізм розподілу коштів податку на додану вартість, які виплачуються у вигляді компенсації сільськогосподарським товаровиробникам за продані ними молоко і м`ясо в живій вазі.

З цією метою передбачається суми компенсації, розрахованої як позитивна різниця між сумою податкових зобов`язань та сумою податкового кредиту з ПДВ в повному обсязі перераховувати на спецрахунки підприємств-переробників молока та м`яса.

Законопроект зареєстровано за №1699.  


Джерело: http://uteka.ua/

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!