Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Верховна Рада створила робочу групу для доопрацювання проекту Державного бюджету на 2016 рік

December 17, 2015

Верховна Рада України створила робочу групу з представників Уряду, парламентських фракцій і груп та профільних комітетів для доопрацювання проекту Державного бюджету на 2016 рік та змін до Податкового кодексу України. Про це повідомив Голова Парламенту Володимир Гройсман, закриваючи позачергове пленарне засідання у четвер.

За його словами, до складу групи увійдуть фахові представники фракцій та груп Парламенту, Комітетів Верховної Ради з питань бюджету та з питань податкової та митної політики, а також Кабінет Міністрів та особисто Прем'єр-міністр. Перша зустріч робочої групи, на якій буде узгоджено регламент подальшої роботи, відбудеться сьогодні. 

"Від самого початку ми визначилися, що ми будемо спільно з Урядом працювати над тим, щоб цей бюджет відповідав інтересам країни і реальному стану справ і стимулював розвиток економіки. При цьому ми підкреслили, що маємо зберегти позитивний досвід децентралізації. Це безпосередня відповідальність усіх. Для цього, як ми визначили раніше, ми створюємо робочу групу", - заявив В. Гройсман.

При цьому Голова Парламенту зазначив, що для роботи над пошуком спільного рішення щодо державного бюджету на наступний рік залишилося небагато часу. Він нагадав, що Парламент отримав відповідні законопроекти лише 11 грудня.

В. Гройсман також закликав народних депутатів до конструктивної роботи та пошуку діалогу щодо суперечливих питань. "Закликаю всіх до відповідальності. Тут важливо не шукати, хто крайній, а шукати, що треба зробити, щоби стабілізувати ситуацію. Я всіх закликаю до відповідального компромісу - не популістичного, не політичного, а відповідального по відношенню до країни. І цей відповідальний компроміс, я переконаний, може бути знайдено у стінах українського Парламенту для прийняття відповідних рішень", - наголосив він.

Джерело: http://iportal.rada.gov.ua/news/Top-novyna/121773.html

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!