Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ведення Реєстру виробників органічної продукції здійснюватиме Держпродспоживслужба

August 19, 2016

Уряд затвердив Порядок ведення Реєстру виробників органічної продукції (сировини), прийнявши  постанову Кабінету Міністрів України № 505 від 8 серпня 2016 року.
Рішення дасть можливість чітко врегулювати питання щодо створення інформаційно-довідкової бази виробників органічної сільськогосподарської продукції та її обігу. А це своєю чергою забезпечить прозорість при реалізації органічної сільськогосподарської продукції - споживачі матимуть змогу ознайомитись з переліком суб'єктів господарювання, які пройшли процедуру оцінки відповідності та отримали сертифікат відповідності.
Ведення Реєстру та забезпечення опублікування офіційних відомостей про осіб, яким надано право виробляти органічну продукцію, здійснюватиметься Держпродспоживслужбою. Реєстр буде відкритим та загальнодоступним, доступ до нього безоплатним.
Підставою для внесення до Реєстру є сертифікат, який надає орган з оцінки відповідності. Відомості, які містяться в сертифікаті, вносяться Держпродспоживслужбою до Реєстру протягом п’яти робочих днів після надходження копії.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Vedenie-Reestra-proizvoditelej-organicheskoj-produkcii-budet-osushhestvlyat-Gosprodpotrebsluzhba

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!