Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

В Україні створять раду щодо транзиту

August 11, 2016

На спільній нараді було схвалено принципове рішення про створення Транзитної ради, до якої повинні ввійти керівники Мінінфраструктури, Мінекономрозвитку, Мінфіну, ДФС та інших органів.
Потрібно забезпечити злагоджену роботу державного механізму, гарантувати режим максимального сприяння і легкості ведення бізнесу для транзиту по території України, експорту української продукції в усі країни світу, створити умови для розвитку української інфраструктури і повномасштабного повернення України на транзитні шляхи світу.
Нагадаємо, президент Російської Федерації Володимир Путін підписав указ про введення додаткових обмежень щодо транзиту українських товарів через територію РФ. Введені обмеження щодо транзиту через територію РФ товарів походженням з України в Казахстан поширюються і на транзит до Киргизстану. Також введено повну заборону транзиту товарів, які підпадають під дію російського ембарго на які у РФ застосовуються ставки ввізних митних зборів, відмінні від 0.
У Мінінфраструктури України у зв'язку з цим попереджали, що ці обмеження можуть тимчасово спричинити повну зупинку транзиту товарів через територію РФ не тільки в Казахстан і Киргизстан, але і в треті країни.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/V-Ukraine-sozdadut-sovet-po-tranzitu.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!