Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

В Україні поповнили список платних медичних послуг в державних лікарнях

September 29, 2016

Уряд прийняв постанову від 22.09.16 р. № 648 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 р. № 1138".
Документом приведено норми постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 № 1138 "Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров'я та вищих медичних закладах освіти" у відповідність до нормативно-правових актів, що регулюють порядок надання платних послуг державними закладами охорони здоров'я, навчальними закладами, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної форми власності, та бюджетними науковими установами.
Передбачено зміни щодо надання закладами охорони здоров'я медичної допомоги із застосуванням телемедицини, що забезпечить конституційне право громадян на якісну медичну допомогу та дозволить розширити доступ до таких послуг.
Також це сприятиме ефективній організації надання меддопомоги в умовах, коли відстань є критичним чинником.
Розширення переліку створить умови для залучення додаткових коштів юридичних та фізичних осіб за рахунок застосування телемедицини при наданні медичної допомоги як послуги, що може бути надана із більшим сервісом для пацієнта у будь-якому місці, де він її потребує.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/V-Ukraine-popolnili-spisok-platnyx-medicinskix-uslug-v-gosudarstvennyx-bolnicax.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!