Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

У Раді зареєстровано законопроект про скасування економічної блокади окупованих територій

August 31, 2017

Зареєстровано законопроект від 29.08.17 р. № 7047 про скасування економічної блокади окупованих територій.
У пояснювальній записці зазначається, що, як показала практика, проведена акція виявилася найбільш вигідною РФ, яка на тлі блокади змогла фактично перепідпорядкувати собі українські підприємства Донбасу й уникнути при цьому можливих додаткових санкцій.
Блокада тимчасово окупованої території України не дала очікуваних результатів, фактично почав реалізовуватися «придністровський варіант», коли Україна тільки втрачає частину своєї території.
Законопроект передбачає припинення економічної блокади тимчасово окупованої території України в обмін на повернення захоплених підприємств до роботи відповідно до законодавства України, у тому числі із забезпеченням повернення повного контролю України над цими підприємствами.
До того ж пропонується зняти обмежень на поставки окремих товарів (робіт, послуг) із тимчасово окупованої території на іншу територію України та/або навпаки і відновити переміщення вантажів через лінію зіткнення в межах Донецької та Луганської областей.

Джерело:https://uteka.ua/ua/publication/V-Rade-zaregistrirovan-zakonoproekt-ob-otmene-ekonomicheskoj-blokady-okkupirovannyx-territorij

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!