Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

На допомогу бухгалтерові: актуальний семінар у Чернігові

February 18, 2014

Компанія «Баланс-Клуб» прагне максимально допомагати бухгалтерам у вирішенні щоденних проблем, пов`язаних зі змінами в законодавстві, та інших важливих питань. Для цього щомісяця ми проводимо безплатні семінари по всій Україні.

14.02.14  р. в Чернігові представництвом Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб «Баланс» у Чернігівській області спільно з Головним управлінням Міндоходів у Чернігівській області та за підтримки керівництва Чернігівського національного технологічного університету було проведено чергове безплатне засідання Клубу для бухгалтерів підприємств комерційної сфери.

Лекторами на заході виступили висококваліфіковані фахівці:

•      Піщур Тамара Федорівна, заступник начальника відділу з адміністрування податку на прибуток. Тема, висвітлена лектором – «Декларація з податку на прибуток»;

•      Кручко Катерина Іванівна, начальник фінансово-економічного відділу Чернігівської облспоживспілки. Тема доповіді –  «Декларація з ПДВ. Новини законодавства».

Питання, порушені під час семінару:

1. Новини законодавства.
2. Декларація з податку на прибуток за 2013 рік.
3. Декларація з ПДВ за січень 2014 року.

Засідання, на якому були присутні близько ста бухгалтерів із міста та області, пройшло в теплій, дружній атмосфері.


Відгуки бухгалтерів, які відвідали семінар:

 

«Семінари завжди актуальні і завжди вчасні. Відвідую всі семінари, оскільки дізнаюся багато нового і корисного. На останньому семінарі дуже зацікавило питання розподілу податкового кредиту за оподатковуваними і неоподатковуваними операціями, оскільки у нас досить специфічне підприємство. Лектор дохідливо пояснила мені суть проблеми».

Із вдячністю Валентина Тищенко, головний бухгалтер ТОВ «ПК Техресурс»

 

«Семінар сподобався, особливо виступ Піщур Тамари Федорівни – думка податкової. Добре, що всі нововведення було розглянуто коротко. Отримала відповіді на свої запитання. Дуже цікавий був розіграш призів. Спасибі за проведення семінару».

Тетяна Демченко, головний бухгалтер ТОВ «Сівер Транс»
[p1213] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!