Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Цього року зміни до Податкового кодексу нас очікують скоріш за все на Новий рік

August 25, 2016

Шановні колеги, бухгалтери агропідприємств!
Запрошую вас узяти участь у роботі 4-го Форуму бухгалтерів агропромислової галузі, який цього року відбудеться в Одесі. Попри надії і цього року зміни до Податкового кодексу нас очікують на Новий рік. 

Для того щоб вчасно проінформувати бухгалтерську спільноту про запропоновані нововведення, ми запросили на Форум представників комітетів ВР із питань аграрної політики, податкової та митної політики, а також представників ДФС та експертів. 

На круглому столі, який планується провести в рамках роботи Форуму, безпосередньо з авторами законопроектів можна буде обговорити спірні питання та надати свої пропозиції.

[p3205]

Оцінити ризики та не допустити втрат вам допоможуть роз’яснення фахівців щодо дій, які необхідно буде вчинити наприкінці 2016-го – на початку 2017 року, адже з 1 січня наступного року зупиняється чинність норм Податкового кодексу, які регламентують спецрежим із ПДВ для сільгосптоваровиробників.
Крім того, експерти поділяться реальними способами оптимізації оподаткування діяльності та захисту своїх активів.

На Форумі ви також дізнаєтеся про новий сервіс ДФС – Електронний кабінет платників податків. Це реальний інструмент зручного спілкування з контролюючим органом, який доцільно використовувати в роботі кожному бухгалтеру.

Також на вас чекають майстер-класи визнаних тренерів – це завжди корисно як для праці, так і для розвитку особистих якостей.
Приєднуйтеся до дружньої спільноти бухгалтерів і експертів!

З нами буде цікаво!

З повагою 
Сергій НАУМОВ,
головний редактор «БАЛАНС-АГРО»

Реєструйтеся на Форум на сайті: www.ube-ua.com/4agroforum 
та за телефонами:  +38 (067) 544-07-32, +38 (095) 093-24-08, +38 (056) 370-44-25

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!