Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Типові правила внутрішнього службового розпорядку

April 13, 2016

Нацдержслужба прийняла наказ від 03.03.16 р. № 50 «Про затвердження Типових правил внутрішнього службового розпорядку».
Ці Типові правила визначають загальні положення щодо організації внутрішнього службового розпорядку органу державної влади, іншого державного органу, його апарату (далі - державний орган), режим роботи, умови перебування державного службовця в органі державної влади та забезпечення раціонального використання його робочого часу.
Службова дисципліна в державному органі ґрунтується на засадах сумлінного та професійного виконання державним службовцем своїх обов'язків, створення належних умов для ефективної роботи, їх матеріально-технічного забезпечення, заохочення за результатами роботи.
Правила внутрішнього службового розпорядку в державному органі затверджуються загальними зборами (конференцією) державних службовців державного органу за поданням керівника державної служби в державному органі (далі - керівник державної служби) і виборного органу первинної профспілкової організації (за наявності) на основі цих Типових правил.
Правила внутрішнього службового розпорядку державного органу доводяться до відома всіх державних службовців, які працюють у цьому органі, під підпис.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Utverzhdeny-Tipovye-pravila-vnutrennego-sluzhebnogo-rasporyadka.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!