Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Правила пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти

September 22, 2016

МОН наказом від 15.08.16 р. № 974 "Про затвердження Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України".
Затверджені Правила поширюються на:
- навчальні заклади всіх типів і форм власності, що належать до сфери управління МОН (дошкільні, загальноосвітні, позашкільні, професійно-технічні, вищі, заклади післядипломної освіти);
- установи системи освіти України, що належать до сфери управління МОН (бібліотеки, навчально-методичні центри, кабінети тощо).
Ці Правила встановлюють загальні вимоги з пожежної безпеки до будівель, споруд, прилеглих до них територій, приміщень, іншого нерухомого майна, обладнання, устаткування навчальних закладів та установ системи освіти незалежно від типів і форм власності, що належать до сфери управління МОН, і є обов'язковими для виконання вихованцями, учнями, студентами, курсантами, слухачами, стажистами, аспірантами, докторантами, керівниками, педагогічними, науковими, науково-педагогічними, технічними працівниками, спеціалістами і обслуговувальним персоналом цих закладів та установ.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utverzhdeny-Pravila-pozharnoj-bezopasnosti-dlya-uchebnyx-zavedenij-i-uchrezhdenij-sistemy-obrazovaniya

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!