Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Типове положення про преміювання держслужбовців

July 12, 2016

Мінсоцполітики прийняло наказ від 13.06.16 р. № 646 "Про затвердження Типового положення про преміювання державних службовців органів державної влади, інших державних органів, їхніх апаратів (секретаріатів)".
Так, установлення премій держслужбовцям здійснюється керівником державної служби в державному органі відповідно до затвердженого ним положення про преміювання, розробленого згідно із цим Типовим положенням і погодженого з виборним органом первинної профспілкової організації (за наявності).
Держслужбовцям можуть установлюватись такі види премій:
1) премія за результатами щорічного оцінювання службової діяльності;
2) місячна або квартальна премія відповідно до особистого внеску до загального результату роботи державного органу.
Розмір премії державного службовця встановлюється керівником державної служби в державному органі шляхом видання відповідного наказу (розпорядження).
Порядок розрахунку й розподілу фонду преміювання в державному органі визначається в положенні про преміювання відповідного державного органу.
Бухгалтерська служба відповідного державного органу щомісяця або щокварталу розраховує фонд преміювання державного органу в розрізі кожного самостійного структурного підрозділу залежно від їхньої штатної чисельності та доводить зазначену інформацію до відома їхніх керівників.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utverzhdeno-Tipovoe-polozhenie-o-premirovanii-gossluzhashhix

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!