Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено положення про Комісію з питань надрокористування

July 29, 2016

Міністерство екології та природних ресурсів прийняло наказ від 06.07.16 р. № 246 "Про затвердження Положення про Комісію з питань надрокористування".
Комісія створюється в Держгеонадрах для попереднього розгляду матеріалів про надання, продовження терміну дії, призупинення, відновлення, переоформлення, анулювання дозволів та внесення змін до спеціальних дозволів на користування надрами.
Комісія діє в складі, який затверджується наказом Держгеонадр. До її складу включаються фахівці Секретаріату Кабінету Міністрів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади. До Комісії входять не менше трьох фахівців від Мінприроди.
Комісія здійснює:
- попередній розгляд заяв та доданих до них документів, наданих суб'єктами господарювання для отримання дозволів без проведення аукціонів відповідно до пункту 8 Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами, документів про продовження терміну дії, переоформлення, внесення змін до дозволу, призупинення, поновлення дії, анулювання дозволу відповідно до пунктів 14, 16, 17, 22 і 23 Порядку та інших документів, наданих структурними підрозділами Держгеонадр, спеціалізованими державними геологічними підприємствами, установами, організаціями, що належать до сфери управління Держгеонадр;
- надання пропозицій та рекомендацій Голові Держгеонадр про надання дозволів, продовження терміну дії, переоформлення, внесення змін до дозволу, призупинення, поновлення дії, анулювання дозволу;
- узгодження проектів дозволів;
- попередній розгляд інших питань, що виникають в процесі обробки документів, що стосуються питань надрокористування.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utverzhdeno-polozhenie-o-Komissii-po-voprosam-nedropolzovaniya

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!