Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Порядок стажування громадян з числа молоді в секретаріаті ВРЮ

January 24, 2017

Наказом Голови Вищої ради правосуддя від 16 січня 2017 року № 1/0/1-17 затверджено Порядок стажування громадян з числа молоді в секретаріаті Вищої ради юстиції, який визначає загальні положення щодо організації та проходження стажування в секретаріаті ВРЮ.
Відповідно до зазначеного Порядку можливість пройти стажування у секретаріаті ВРЮ мають громадяни України віком до 25 років, які є студентами вищих навчальних закладів за спеціальностями галузі знань «Право» або отримали вищу освіту у галузі знань «Право» та не перебувають на посадах державної служби.
Стажування молоді в секретаріаті Вищої ради юстиції здійснюється строком до шести місяців з метою ознайомлення з функціонуванням державної служби.
Допуск до стажування оформлюється наказом керівника державної служби на підставі заяви особи, яка має намір пройти стажування, у якій зазначаються мотиви стажування.
Стажування може здійснюватися з ініціативи членів Вищої ради правосуддя, керівника секретаріату, керівників вищих навчальних закладів, молодіжних громадських формувань та інших осіб.
Зміст стажування визначається індивідуальним планом стажування, який затверджує керівник стажування. Після закінчення стажування на прохання стажиста керівник стажування складає, підписує та видає йому характеристику, що містить стислу інформацію про результати стажування.
Вища рада правосуддя не несе зобов’язань щодо відшкодування стажистам витрат на проїзд до місця стажування і назад, найм житла, добових за час перебування в дорозі тощо.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utverzhden-Poryadok-stazhirovki-grazhdan-iz-chisla-molodezhi-v-sekretariate-VSYU.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!