Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено Порядок складання та подання запитів на інформацію Нацагентства з питань держслужби

April 20, 2016

Нацагентство з питань держслужби прийняло наказ від 15.03.16 р. № 58 "Про затвердження Порядку складання та подання запитів на інформацію, розпорядником якої є територіальний орган Національного агентства України з питань державної служби".
Так, запитувач має право звернутися до територіального органу із запитом незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.
Запит може бути індивідуальним або колективним. Запит подається до територіального органу в усній формі під час особистого прийому або по телефону, у письмовій формі шляхом надсилання поштою, факсом, електронною поштою на вибір запитувача.
Письмовий запит подається в довільній формі або з використанням відповідної форми запиту, яка розміщена на офіційному веб-сайті територіального органу агентства в рубриці «Доступ до публічної інформації».
Запит повинен містити:
- ім'я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв'язку, якщо такий є;
- загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо це відомо;
- підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Utverzhden-Poryadok-sostavleniya-i-predstavleniya-zaprosov-na-informaciyu-Nacagentstva-po-voprosam-gossluzhby.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!