Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено порядок роботи телефону довіри в Держаудитслужбі

November 16, 2016

15 листопада набув чинності наказ Державної аудиторської служби України від 04.10.16 р. № 101 "Про затвердження Порядку функціонування телефону довіри в Госаудитслужбе і її міжрегіональних територіальних органах".

Порядок визначає послідовність дій посадових осіб Держаудитслужби і її міжрегіональних територіальних органів (офісів) при отриманні, обліку та обробки інформації, що надходить від фізичних осіб.

Телефон довіри функціонує для:

- надання інформації щодо повноважень Держаудитслужби;

- забезпечення оперативного реагування на порушення законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна підконтрольними установами;

- виявлення фактів можливих корупційних та інших неправомірних дій (бездіяльності), рішень посадових осіб Держаудитслужби і офісів.

При прийнятті повідомлень заявнику запропонують надати інформацію про себе (ПІБ), суть подій, що стали причиною звернення, іншу інформацію, що має суттєве значення для вирішення конкретного питання. При цьому незгода заявника надати інформацію про ПІБ не є підставою для відмови у прийнятті повідомлення.

В залежності від отриманої інформації будуть прийматися відповідні заходи.

Функціонування телефону довіри " забезпечується щодня в робочий час згідно режиму роботи Держаудитслужби, офісів. Номер телефону довіри Держаудитслужби - (044) 425-38-18. Номери телефонів офісів можна дізнатися на стендах за місцем їх знаходження та на офіційному веб-сайті Держаудитслужби.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utverzhden-poryadok-raboty-telefona-doveriya-v-Gosauditsluzhbe.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!