Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Затверджено зміни до Положення про провадження депозитарної діяльності

July 2, 2016

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) на засіданні, яке відбулося 30 червня 2016 року, затвердила Зміни до Положення про провадження депозитарної діяльності.
Документ розроблений у зв’язку зі змінами в законодавстві, зокрема, у механізмі виконання Фондом гарантування вкладів фізичних осіб своїх повноважень, встановлених законом, а саме права ФГВФО розпоряджатися акціями неплатоспроможного банку, а також змінами законодавства, пов’язаними з реєстрацією юридичних осіб.
Проект змін до Положення був схвалений Комісією 28 квітня поточного року та опублікований на веб-сайті Комісії. До проекту під час оприлюднення надійшли зауваження та пропозиції ПАТ «Національний депозитарій України», які опрацьовані та враховані. Проект погоджений Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України без зауважень.
Найближчим часом затверджені Зміни до Положення про провадження депозитарної діяльності будуть направлені на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/NKCBFR-utverdila-izmeneniya-v-Polozhenie-ob-osushhestvlenii-depozitarnoj-deyatelnosti

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!