Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уточнено умови випуску підручників і посібників

June 8, 2016

КМУ прийняв постанову від 01.06.16 р. № 351 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2009 року № 181 та від 27 серпня 2010 року № 781".
Так, внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на видання, придбання, зберігання і доставку підручників і посібників для забезпечення студентів вищих навчальних закладів, учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів та вихованців дошкільних навчальних закладів.
Уточнено, що забороняється закупівля підручників і посібників у видавництвах, які не виконали попередні зобов'язання з випуску таких підручників і посібників, що призвело до виникнення дебіторської заборгованості на кінець року.
Під час відбору виконавців держзамовлення враховується досвід роботи за відповідним профілем (за останні 2 роки), наявність відповідної кваліфікації, виробничий потенціал і показники виробничої діяльності, незбиткове діяльність за останні 2 роки, відсутність простроченої заборгованості.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utochneny-usloviya-vypuska-uchebnikov-i-posobij.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!