Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уточнено деякі питання оплати праці працівників держорганів

February 9, 2017

Уряд вніс зміни до своєї постанови від 18.01.17 р. № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів».
Зокрема, схему посадових окладів на посадах державної служби за групою 5 оплати праці доповнено посадою заступника керівника апарату місцевої державної адміністрації.
Також здійснено диференціацію розмірів посадових окладів державних службовців державних органів за юрисдикцією території одного або кількох районів, міст обласного значення, які оплачуються за 7, 6 та 5 групами оплати праці.
Норми пункту 5 Примітки до Схеми посадових окладів на посадах державної служби щодо підвищення посадових окладів на 20 відсотків за здійснення фахової та юридичної експертизи проектів нормативно-правових актів поширено на керівних працівників, головних спеціалістів, державних експертів Апарату Ради національної безпеки і оборони України.
У схемі посадових окладів працівників державних органів, які виконують функції з обслуговування, виключено посаду фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою.

Уточнено:
- перелік посад державної служби, що прирівнюються до відповідних груп оплати праці, зокрема, керівники самостійних секторів, керівники апаратів місцевих державних адміністрацій, самостійних структурних підрозділів апарату місцевих державних адміністрацій прирівняні до групи 4 оплати праці, заступники керівників апаратів місцевих державних адміністрацій, самостійних структурних підрозділів апарату місцевих державних адміністрацій – до групи 5 оплати праці;
- порядок виплати державним службовцям надбавки за виконання особливо важливої роботи згідно з наказом (розпорядженням) керівника державної служби в державному органі.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utochneny-nekotorye-voprosy-oplaty-truda-rabotnikov-gosorganov.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!