Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уточнено порядок держреєстрації юросіб, ФОП та громадських формувань

November 7, 2016

Мін'юст прийняв наказ від 02.11.16 р. № 3150/5 "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських.
Документом затверджено зміни до низки власних нормативно-правових актів з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.
Зокрема, внесено зміни до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, якими уточнено, що державна реєстрація проводиться суб'єктом державної реєстрації в межах повноважень, визначених Законом "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань", незалежно від місцезнаходження юрособи, ФОП чи громадського формування в межах АРК, області, міст Києва та Севастополя, крім державної реєстрації на підставі документів, поданих в електронній формі, що проводиться незалежно від місцезнаходження такої особи чи формування в межах України.
Державна реєстрація припинення юрособи шляхом її ліквідації за спрощеною процедурою проводиться державним реєстратором суб'єкта державної реєстрації, уповноваженого на зберігання реєстраційної справи такої юрособи в паперовій формі.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Utochnen-poryadok-gosregistracii-yurlic-FLP-i-obshhestvennyx-formirovanij.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!