Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Встановлена надбавка працівникам структурних підрозділів соцзахисту населення

September 23, 2015

З метою стимулювання працівників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій та виконавчих органів міських і районних у містах рад КМУ встановив щомісячну надбавку за особливий характер роботи в розмірі 50 % посадового окладу (далі — надбавка) працівникам структурних підрозділів з питань соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій та виконавчих органів міських і районних у містах рад, які виконують функції з надання різних видів соціальної допомоги.
Перелік працівників, яким установлюється надбавка, визначає керівник структурного підрозділу з питань соціального захисту населення.

Постанова КМУ від 16.09.15 р. № 732 набуде чинності одночасно з набранням чинності Законом України „Про внесення змін до Закону "Про Державний бюджет України на 2015 рік" (щодо підвищення прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати)”.

Новини за темою:
Кому і на скільки підвищили виплати з вересня (таблиці)
Закон про підвищення з 01.09.15 р. мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму офіційно опублікований та набув чинності

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!