Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Встановлено максимальний розмір грошової допомоги особам служби цивільного захисту

August 25, 2015

Внесено зміну до Порядку та умов виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), травми або поранення, захворювання чи інвалідності осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, затвердженого постановою КМУ від 11.07.07 р. № 908.
Так, Порядок доповнено нормою відповідно до якої, для визначення розміру грошової допомоги, що виплачується сім`ї (у разі її відсутності - батькам та утриманцям) особи рядового або начальницького складу, яка загинула під час безпосередньої участі в АТО, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах проведення АТО, або померла внаслідок поранень, отриманих під час такої участі, до грошового забезпечення, виходячи з якого здійснюється розрахунок грошової допомоги, включаються посадовий оклад, оклад за спеціальним званням, відсоткова надбавка за вислугу років та інші щомісячні додаткові види грошового забезпечення (підвищення посадового окладу, надбавки, доплати, винагороди, премії), але не більш як 5075 гривень у розрахунку на місяць.
Одноразова грошова допомога, виплачена сім`ям (у разі їх відсутності - батькам та утриманцям) осіб рядового або начальницького складу служби цивільного захисту, які загинули під час безпосередньої участі в АТО, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах проведення АТО, або померли внаслідок поранень, отриманих під час такої участі, у період з 14.04.14 р. до 22.08.15 р. буде перерахована Держслужбою з надзвичайних ситуацій згідно з цією постановою.

Постанова КМУ від 19.08.15 р. № 606 набула чинності з 22.08.15 р. («Урядовий кур’єр» від 22.08.15 р. № 154).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!