Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Удосконалено порядок виплати одноразової грошової допомоги постраждалим майдановцям

August 10, 2016

Урядом удосконалено порядок виплати одноразової грошової допомоги особам, які отримали легкі тілесні ушкодження, побої, мордування під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 року.
Так, своєю постановою Кабінет Міністрів вніс зміни до пункту 6 Порядку виплати цієї допомоги. Зокрема, з переліку документів, що додаються до заяви про виплату допомоги особам, які отримали легкі тілесні ушкодження, побої, мордування під час участі у масових акціях громадського протесту, вилучено копію висновку експерта за результатами судово-медичної експертизи, оскільки зазначені особи не можуть отримати копію висновку експерта, поки ведеться досудове слідство або дізнання.
У Мінсоцполітики переконані, що прийняте Урядом рішення сприятиме врегулюванню питань виплати допомоги таким громадянам та забезпеченню їх соціального захисту.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Usovershenstvovan-poryadok-vyplaty-odnorazovoj-denezhnoj-pomoshhi-postradavshim-majdanovcyam

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!