Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Врегульовано відносини, пов’язані з встановленням єдиних правових засад доступу та використання інфраструктури

February 8, 2017

Прийнято у цілому законопроект № 4159 «Про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж».
Законодавчим актом врегульовано відносини, пов’язані з встановленням єдиних правових засад доступу та використання інфраструктури з метою розвитку телекомунікаційних мереж для задоволення потреб споживачів телекомунікаційних послуг та розвитку інформаційного суспільства в Україні.
Закон визначає правові, економічні та організаційні засади забезпечення доступу до інфраструктури об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики, кабельної каналізації електрозв’язку, будинкової розподільної мережі для розташування технічних засобів телекомунікацій з метою забезпечення розвитку інформаційного суспільства в Україні.
Законом встановлено повноваження державних органів, у тому числі стосовно розробки та затвердження методик визначення плати за доступ до відповідної інфраструктури, правил/порядків щодо доступу до відповідної інфраструктури, вимог до розташування технічних засобів телекомунікацій на елементах відповідної інфраструктури; встановлено види плати, що можуть застосовуватись під час забезпечення доступу до інфраструктури; визначено права та обов’язки юридичних та фізичних осіб, у власності (володінні) яких перебуває інфраструктура, у тому числі щодо забезпечення недискримінаційного доступу замовників з метою створення рівних умов використання елементів інфраструктури.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Uregulirovany-otnosheniya-svyazannye-s-ustanovleniem-edinyx-pravovyx-osnov-dostupa-i-ispolzovaniya-infrastruktury.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!