Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Врегульовано використання бланків ліцензії єдиного зразка для певних видів госпдіяльності

February 24, 2016

Урядом прийнято постанову від 11.02.16 р. № 93 "Про бланки ліцензії єдиного зразка для певних видів господарської діяльності" з метою приведення нормативно-правових актів Кабінету Міністрів у відповідність до Закону України "Про ліцензування видів господарської діяльності."
Зокрема, постанову щодо запровадження ліцензії єдиного зразка для певних видів господарської діяльності визнано такою, що втратила чинність, а також передбачено забезпечити використання за призначенням наявного залишку бланків ліцензії єдиного зразка.
Так, за бажанням здобувача ліцензії чи ліцензіата ліцензія або копія ліцензії може бути видана органом ліцензування на паперовому носії (в органах ліцензування та Державній регуляторній службі зберігається невикористаний залишок ліцензійних бланків у кількості близько 137 тис. примірників на суму 214 тис. грн., що виготовлені за кошти Державного бюджету).

Джерело: http://uteka.ua/publication/Uregulirovano-ispolzovanie-blankov-licenzii-edinogo-obrazca-dlya-opredelennyx-vidov-xozdeyatelnosti.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!