Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Спрощено Порядок реєстрації сільгосптехніки

November 4, 2014

Уряд скасував Порядок здійснення обов`язкового технічного контролю тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів.

Крім цього, внесено зміни до Порядку відомчої реєстрації та зняття з обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів.

Зокрема встановлено, що на кожну зареєстровану машину видається свідоцтво про реєстрацію машини або талон тимчасового обліку машини та один номерний знак (раніше видавали 2), що виготовляється згідно з державними стандартами.

Номерний знак установлюється:

1) на машині з кабіною - у лівому верхньому куті задньої стінки кабіни або в місці, передбаченому підприємством-виробником;

2) на машині із знімною кабіною або без кабіни - на зовнішній частині крила лівого заднього колеса або в місці, передбаченому підприємством-виробником;

3) на тракторному причепі - на кронштейні, встановленому під заднім бортом, у лівому куті.

Також встановлено, що при знятті машини з обліку у зв`язку з її відчуженням чи вибракуванням до заяви власника більше не потрібно додавати документи, що підтверджують сплату передбачених законодавством податків.

Постанова КМУ від 30.10.14 р. № 587 набуде чинності з дня офіційного опублікування.

Новини за темою:

Техогляд сільгосптехніки відмінено

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!