Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Облік робіт з геологічного вивчення надр

August 9, 2013

Затверджено Порядок обліку робіт і досліджень, пов`язаних із геологічним вивченням надр.
Облік таких робіт здійснюється за результатами завершених робіт шляхом їх аналізу, систематизації, узагальнення і зберігання.
Облік результатів робіт здійснює Держгеонадра України на підставі звітних геологічних матеріалів, облікових карток вивченості, розташування контурів вивчених площ (профілів) таких робіт. При розгляді цих документів в облікових картках вивченості перевіряється наявність та відповідність зазначених номерів держреєстрації таких робіт та спеціальних дозволів на користування надрами на відповідних об`єктах.
За результатами розгляду до облікової картки вноситься інвентарний номер прийнятого звіту чи виданої карти. Цей самий номер наноситься на копію контуру розташування вивченої площі (профілю) робіт. Про взяття на облік або відмову в ньому виконавець повідомляється письмово.
Втратив чинність наказ Мінекології від 18.07.2000 р. № 73, яким було затверджено інструкцію про порядок обліку результатів таких робіт.

Наказ Мінекології від 14.06.13 р. № 262 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 16.08.13 р. № 60).


Новини за темою:

Держреєстрація геологічного вивчення надр

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!