Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

У Міндоходів з’явився свій офіційний сайт

May 18, 2013

Розпочав роботу офіційний сайт Міністерства доходів і зборів України. Уся інформація про роботу відомства оприлюднюватиметься за адресою minrd.gov.ua. При цьому, Міндоходів звертає увагу платників податків та інших користувачів офіційних веб-ресурсів, що сайти ДПС та Держмитслужби більше не оновлюватимуться. 
На сайті розміщено діюче податкове і митне законодавство, нормативно-правові акти щодо ЄСВ. Крім того, відвідувачі зможуть завантажити електронні форми всіх документів та отримати рекомендації фахівців щодо оформлення звітності, а також переглянути календар, що інформує про дату подання звітності та сплати податків, зборів (обов’язкових платежів). Для громадян та суб’єктів ЗЕД, що перетинають кордон України, створено розділ «Митне оформлення». 
На сайті також функціонують електронні сервіси: «Реєстр платників ПДВ», «Акредитований центр сертифікації ключів», «Пульс», «Анульовані свідоцтва платників ПДВ», «Адреси масової реєстрації», «Електронна звітність», «Перевірка свідоцтва платника єдиного податку», «База знань», «Дізнайся більше про свого бізнес партнера», «Митна статистика», «Електронна митниця», «Декларування он-лайн». Планується, що новостворений сайт найближчим часом об’єднає в собі 28 веб-сторінок територіальних органів відомства.

За матеріалами офіційного порталу Міндоходів.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!