Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новонародження мережі крамниць «Твій час»

July 13, 2016

[p3125]

Відтепер бухгалтери зможуть заощаджувати час та сили на «паперових» відносинах з державою та контрагентами, а саме за рахунок обліку, звітності,  документообігу, купівлі квитків тощо. До Днгя бухгалтера в Україні відкривається мережа крамниць електронних послуг «Твій час».
Виснажливі черги, байдужість чиновників та обслуговуючого персоналу, складності в освоєнні сучасних бухгалтерських програм – все це тепер позаду.

[p3124]

У мережі електронних послуг «Твій час» привітні і кваліфіковані помічники допоможуть оплатити всі електронні послуги та сервіси, якими щодня користуються підприємці та приватні особи. Кожна крамниця – це справжній супермаркет сервісів!
Подібну практику давно використовують в країнах Європи, де вміють цінувати власний час та гроші. Таку корисну ідею в Україні втілила в життя мережа Партнерів Групи компаній «Інтелект-Сервіс», котра вже понад 20 років пропонує програмне забезпечення та електронні цифрові підписи українським підприємцям.

Тепер мережа дистриб’юторів та дилерів виходить на новий рівень обслуговування клієнтів, зібравши всі електронні послуги під одним дахом.

«Твій час» для підприємців

[p3123]

Крамниці електронних послуг «Твій час» пропонують підприємцям сучасне програмне забезпечення для обліку, звітності та управління бізнесом, а також електронні цифрові підписи АЦСК «Україна» для роботи у цих програмах.
Програми електронної звітності
Декларація про доходи, ЄСВ, ПДВ, 1-ДФ – в наявності більше 3000 бланків для всіх контролюючих органів. В програмних продуктах враховані всі останні оновлення. Ви можете обрати веб-сервіс «СОТА» або програму  звітності «M.E.Doc».

Надійний софт для організації електронного документообігу
Модуль «Електронний документообіг» робить процес реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування, обмін договорами, актами та рахунками простим та зручнішим.
Програма EDI-сервіс «ПТАХ» допомагає обмінюватись будь-якими типами документів безпосередньо із бухгалтерської системи.
Автоматизоване управління підприємством
Українська ERP-система «ІС-ПРО» дає змогу організувати роботу бухгалтерії та логістику, податковий облік, керувати фінансами, закупівлями та збутом. Також до послуг підприємств зручна CRM-система для роботи з клієнтами.

[p3122]

Спеціалісти мережі консультують клієнтів з будь-яких питань – від  бухгалтерських та податкових, до встановлення, налаштування та освоєння програмних продуктів.
Зручно облаштовані робочі місця для клієнтів можна використовувати в якості коворкінгу чи віддаленого офісу. Тут клієнти можуть скористатись інтернетом, щоб швидко знайти потрібну інформацію чи документи, опрацювати їх та подати звіти за допомогою спеціалізованих програм.

«Твій час» для приватних осіб

[p3121]

Для приватних осіб у крамницях зібрано більше 200 різноманітних сервісів, серед яких сплата комунальних платежів, послуг зв’язку, купівля електронних квитків на літак, автобус чи потяг тощо — все це тепер можна швидко та зручно купувати в одному місці та заощаджувати свій час.
Протягом липня 2016 в Україні відкриються 60 магазинів «Твій час», а до кінця року їх кількість як мінімум подвоїться. Адресу найближчого до вас магазину шукайте на сайті www.yt.ua.
До новонародження мережі крамниць кожен клієнт при візиті в офіс з 11 до 25 липня отримує гарантований подарунок. Ще один привід відвідати нові крамниці!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!