Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ТТН на переміщення спирту та алкоголю уже не бланки суворої звітності

September 27, 2013

Внесено зміни до Інструкції про застосування форм товарно-транспортних накладних на переміщення спирту етилового, високооктанових кисневмісних домішок та алкогольних напоїв, затвердженої наказом Мінтрансу від 28.04.05 р. № 154 (далі – Інструкція).
Встановлено, що товарно-транспортні накладні на переміщення спирту етилового та алкогольних напоїв оформляються на звичайних бланках, виготовлених типографським способом або іншими засобами друку, та реєструються в Єдиному реєстрі товарно-транспортних накладних на переміщення спирту етилового та алкогольних напоїв з присвоєнням їм реєстраційного номера в порядку, встановленому Кабміном. Форма бланка повинна містити всі реквізити форми № 1-ТН /спирт/, № 1-ТН /алкогольні напої/ відповідно до цієї Інструкції.
Товарно-транспортні накладні на переміщення високооктанових кисневмісних домішок оформляються на звичайних бланках, виготовлених типографським способом або іншими засобами друку із застосуванням власної нумерації. Форма бланка повинна містити всі реквізити форми № 1-ТН /вкд/ відповідно до цієї Інструкції.

Наказ Мінінфраструктури від 02.09.13 р. № 657 набуде чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування у «Офіційному віснику України» від 04.10.13 р. № 74.

Актуалізовану Інструкцію та оновлені форми ТТН див. нижче:
 [d859]

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!