Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ТПП України знову проводить форум з підтримки експорту

March 15, 2016

ІІ національний форум з підтримки експорту відбудеться 27-28 квітня 2016 року в Торгово-промисловій палаті України під патронатом Президента України та Кабінету Міністрів України під девізом «Відкриваємо країни. Об'єднуємо бізнес».

Основна мета Форуму – формування чіткого розуміння та обговорення практичних питань щодо ведення зовнішньоекономічної діяльності та налагодження коопераційних зв'язків з бізнесом різних країн світу, експорту української продукції до ЄС та імпорту європейської продукції до України.

Планується, що у форумі візьмуть участь близько 500-700 представників українських підприємств-експортерів, іноземні імпортери, члени Уряду України та представники зарубіжних органів влади, представники ЄС, дипломатичних місій, акредитованих в Україні, експерти в сфері зовнішньоекономічної діяльності, інвестицій, кредитування, банківської справи, страхові організації, а також інші провідні експерти. В минулому році Форум став принципово новою українською платформою для ефективного діалогу між бізнесом і владою.

Програмою Форуму передбачено проведення гала-сесії за участі представників Уряду, Верховної Ради та Адміністрації Президента України: «Проведення ефективних економічних перетворень в Україні як запорука успішної підтримки національного товаровиробника та збільшення українського експорту», панельних дискусій, круглих столів та спеціалізованих секцій.

Учасники заходу отримають актуальну інформацію, практичні рішення та широкі комунікативні можливості з бізнес-аудиторією конференції.

Запрошуємо вас взяти участь у даному заході.
Програма заходу та попередня реєстрації на сайтах: http://exportua-forum.com та http://satu.com.ua.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!