Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Тарифи на послуги із забезпечення проведення криголамних робіт

January 24, 2014

Затверджено Тарифи на послуги із забезпечення проведення криголамних робіт, які справляються у морських портах/морських терміналах із суден.
Сплата послуг із забезпечення проведення криголамних робіт здійснюється за ставками, визначеними в додатку 2 до цих Тарифів, на користь державного підприємства "Адміністрація морських портів України".
Тарифи встановлюються на:
- послуги із забезпечення умов для безпечного входу, виходу, маневрування, швартування, перешвартування та руху суден у межах акваторії порту протягом періоду оголошеної льодової кампанії та обчислюються за тарифами, наведеними у таблиці 1 додатка 2 до цих Тарифів;
- послуги із забезпечення криголамного проведення суден (караванів суден) спеціалізованим криголамним судном та обчислюються за тарифами, наведеними у таблиці 2 додатка 2 до цих Тарифів.
Державна належність судна і відповідно наданий йому статус під час здійснення сплати за тарифами на послуги із забезпечення проведення криголамних робіт визначаються за прапором, під яким це судно плаває, незалежно від того, хто є його власником і хто його використовує.
Сплата за послуги із забезпечення проведення криголамних робіт здійснюється відповідно до Декрету Кабінету Міністрів України від 19.02.93 р. № 15 "Про систему валютного регулювання і валютного контролю".
Податок на додану вартість нараховується та сплачується відповідно до вимог Податкового кодексу України.

Наказ Мінінфраструктури від 26.12.13 р. № 1059 набуде чинності з дня офіційного опублікування.
[d1146] 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!