Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відомості про якість зерна та зерносховища будуть вноситись до реєстрів

August 13, 2013

Визначено процедуру формування та ведення Реєстру сертифікатів якості зерна та продуктів його переробки, а також надання відомостей з нього. 
Крім того, затверджено Порядок ведення Реєстру сертифікатів відповідності послуг із зберігання зерна та продуктів його переробки та надання відомостей з нього.
Держателем Реєстрів є Державна інспекція сільського господарства України (далі – Держатель). Адміністратором Реєстрів є державне підприємство «Держреєстри України» Держсільгоспінспекції (далі – Адміністратор), що забезпечує технічне і технологічне створення, супроводження програмного забезпечення, узагальнення та внесення відомостей, що надійшли від територіальних органів Держсільгоспінспекції в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі для їх включення до Реєстру, надання доступу до відомостей, а також забезпечує збереження та захист даних, що містяться в Реєстрі.
Доступ до відомостей Реєстрів, що є відкритими, здійснюватиметься шляхом відображення їх на офіційному веб-сайті Адміністратора.

Накази Мінагрополітики від 11.06.13 р. № 361 та № 362 набудуть чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування у «Офіційному віснику України» від 16.08.13 р. № 60.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!